[HOME]

Bertal interiors

Wie zijn wij?
Importeurs van bijzondere meubelen van bekende ontwerpers uit diverse landen. Ons streven is om naast uw eigen inrichting, met een apart en exclusief meubel een extra accent  in uw interieur aan te brengen.
De artikelen die wij op de Nederlandse en Belgische markt brengen zijn een welkome aanvulling op het gewone assortiment in de meubelbranche. Om het exclusieve karakter te behouden wordt van elk meubel slechts een beperkt aantal geïmporteerd.

Bertal interiors
Importeur van onder meer de folding bar on wheels, een luxe barmeubel, verrijdbaar en inklapbaar.

Gesloten is het een fraaie kast die in elk interieur past – geopend is het een schitterende bar met ruimte voor veel flessen en glazen. Bij elke gelegenheid kunt u de bar heel gemakkelijk verplaatsen naar de meest geschikte hoek in de kamer, naar het balkon, op het terras, in de tuin of waar dan ook. De bar heeft onzichtbare wieltjes die ook perfect over tapijt rijden.
Deze luxe huisbar is verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen en is gemaakt van amerikaans essenhout. Naar keuze gefineerd in wengé, kastanje, amandel of hazelnoot.

De bar is een bekroond ontwerp van de in Amerika opgeleide Patrick de Lange en winnaar van de Most Promising Young Filipino Designers Award.

Op afspraak brengen wij u gaarne naar onze showroom in het midden van het land.

Informatie en bestellen:
Bertal interiors
tel: 06 15 01 57 80
email: info@bertal.eu

[HOME]